X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dodon: Ieri, CNA a ars mai multe documente

11 iun. 2019,, 07:46   Politică
7507 2

În ultimele două zile, la CNA și în alte structuri de stat au fost arse documente legate de furtul miliardului și de înregistrări efectuate ilegal în toți acești ani.

Cel puțin aceasta a declarat șeful statului Igor Dodon în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

„Știți ce au făcut ieri și alaltăieri? La CNA și în alte structuri de stat au fost arse documente. Cunosc această informație. Erau documente legate de furtul miliardului, de înregistrările pe care le efectua ilegal în toți acești ani. Știu acest lucru. Oamenii îmi spun. Ne vom clarifica și cu aceasta. Nu poți lichida tot, urmele rămîn. Iar oamenii care se ocupă cu aceste lucruri le transmit: „Pe toate le cunoaștem. Nu vă ocupați cu prostii. Cu cît mai repede puterea va fi predată, cu atît mai bine va fi pentru țară și pentru fiecare cetățean”, a declarat Dodon.

Totodată, șeful statului a susținut că Vlad Plahotniuc, în această situație, riscă cu abosult totul.

„Dacă Vladimir Gheorghevici crede că va reuși să iasă uscat din această situație, eu nu cred. Situația se va agrava pentru el și pentru tot Partidul Democrat. Eu nu-l ameninț, pur și simplu analizez ceea ce se întîmplă. Pentru prima dată, vestul și estul au aceeași poziție. Rusia, SUA și UE”, a conchis Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?