TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon, filmat la Aeroport: Alege curse ordinare sau business?

Dodon, filmat la Aeroport: Alege curse ordinare sau business?

Igor Dodon spune că de cînd ocupă funcția de șef al statului, nu a beneficiat niciodată de bilete business-class cumpărate pe banii statului și a ales mereu doar cursele obișnuite.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii sale de pe youtube, „Președintele răspunde”, filmată de această dată chiar la Aeroportul Internațional Chișinău, transmite Noi.md cu referire la Unimedia.


„În acești 3 ani, tot timpul, am zburat cu curse ordinare, niciodată din contul Președinției, din contul statului nu au fost achitate bilete business, cu toate că legislația presupune cîteva lucruri. În anii 2017, 2018, 2019, în bugetul de stat au fost prevăzute circa 6 milioane de lei pentru curse charter pentru președintele țării. Nu am utilizat niciun bănuț, acești bani au fost întorși în buget”, a declarat Igor Dodon.

Episodul din această săptămînă a emisiunii „Președintele Răspunde” a fost filmat chiar la Aeroportul Chișinău, cu puțin timp înainte de vizita șefului statului în Israel, unde a participat la Forumul Mondial în memoria victimelor Holocaustului, alături de mai mulți lideri mondiali.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load