COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon: Există un acord cu guvernul privind renunțarea la atitudinea anti-rusă

Dodon: Există un acord cu guvernul privind renunțarea la atitudinea anti-rusă

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că, în cadrul coaliției cu guvernul, s-a ajuns la un acord de a renunța la „abordarea anti-rusă” sistematică, de a urmări o politică deschisă față de toți și a analiza încălcări cu privire la cazuri concrete.

Șeful statului a declarat despre aceasta într-un interviu acordat ziarului rus Kommersant, menționînd că va fi oprită practica de a nu permite jurnaliștilor sau investitorii ruși să intre în țară, relatează Noi.md.

„Avem un acord principial: vom urmări o politică deschisă în relație cu toți. Un acord cu guvernul în cadrul coaliției. Am convenit că nu vom continua practica atunci cînd jurnaliștilor și investitorilor ruși li se interzicea să intre în Moldova. Dacă există anumite încălcări, haideți să ne așezăm și să analizăm cazul concret. Dar o abordare sistematică anti-rusă, așa cum a fost, nu va mai fi. Acest lucru se referă atît la investitorii ruși, cît și cei români, europeni și americani”, a spus președintele Republicii Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load