X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Dodon: Eu vreau să găsim un compromis și să evităm anticipatele

7 noi. 2019,, 20:05   Politică
3226 3

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că își dorește ca forțele de guvernare să ajungă la un compromis și să fie continuate reformele, informează Noi.md.

”În luna aprilie-mai cînd discutam despre eventuala coaliție de guvernare, insistam să fie pe patru ani, ei insistau pe 3-4 luni și ne ducem la alegeri aniticipate. Vedem că de fapt partenerii noastri fac tot posibilul ca să se țină de promisiuni, noi avem nevoie de stabilitate. Trebuie toate să fie în limita constituției, legislației și acordului care a fost semnat între părți”, a spus șeful statului în cadrul emisiunii ”Puterea a patra” de la N4.

Totodată Dodon a menționat că oamenii nu vor alegeri anticipate, pentru ei contează mai puțin cine este în fruntea unui minister sau a unui guvern, oamenii își doresc lucruri concrete: salarii, pensii, compensații și altele.

”Dacă se va ajunge la căderea acestui guvern, eu vreau să găsim compromis, vreau să evităm cu orice preț alegerile parlamentare anticipate”, a spus Dodon.

Comentînd retragerea de către PD a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Sandu, șeful statului a menționat că PSRM nu ar fi votat niciodată o moțiune de cenzură înaintată de democrați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?