X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dodon: Cred că acest Guvern, în forma actuală, se va păstra cel puțin pînă la alegerile prezidențiale

4 iun. 2020,, 08:14   Politică
2333 0

Președintele țării, Igor Dodon, spune că Guvernul Chicu se va menține pînă la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

Șeful statului a declarat pentru Sputnik Moldova că, cei care vor iniția în această perioadă de criză demiterea Executivului, vor risca mult din punct de vedere politic.

”Cred că acest Guvern, în forma actuală, se va păstra cel puțin pînă la alegerile prezidențiale și cred că aceasta va fi o soluție corectă pentru Republica Moldova, pentru că să dai jos în plină pandemie și criză economică Guvernul este riscant politic pentru cei care vor iniția acest lucru. Sunt declarațiile opoziției care și-ar dori să intre în forță în tot ce ține de actul de guvernare și să dea jos Guvernul. Pe de altă parte, ei înțeleg că responsabilitatea este foarte mare”, a spus Dodon.

Președintele a reiterat că la această etapă există o majoritate parlamentară de 52 de deputați, plus un deputat independent care susține majoritatea inițiativelor Guvernului. În opinia șefului statului, această majoritate are toate șansele să se mențină și în continuare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?