X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Dodon, către Maia Sandu: „Nu o mai faceți pe Ileana Cosînzeana!”

11 sep. 2020,, 12:24   Politică
8579 5

Chiar dacă se jura în februarie, anul trecut, că nu va face coaliție nici cu PDM și nici cu Dodon, Maia Sandu și-a „călcat pe inimă”.

Președintele țării, Igor Dodon, critică comportamentul liderei PAS, îndemnînd-o să nu o mai „facă pe Ileana Cosînzeana”.

„Maia Sandu, ce ai făcut? Anul trecut ai semnat un acord de coaliție cu PSRM, unul în aprilie și altul în septembrie. Nu o mai faceți pe Ileana Cosînzeana! Dacă o să fie necesar, o să trebuiască să ne așezăm și să discutăm. Pe cine o să înaintați la fucnția de prim-ministru, pe Șor, Usatîi, Candu? Eu niciodată nu am spus că nu o să facem coaliție cu cei de pe dreapta”, a declarat Dodon.

Președintele țării i-a amintit Maiei Sandu că probabilitatea ca Dodon să cîștige alegerile prezidențiale este mare, potrivit sondajelor, amintind și despre vizitele pe care le are cu Pavel Filip, politician pe care îl critica aprig anterior.

„Sandu negociază cu Pavel Filip ca să obțină susținerea în turul doi. Anul trecut spuneați că familia lui exporta nuci, iar acum e bun. O să vedem realitatea după alegeri. Lăsați ușa deschisă pentru discuții. Ceea ce faceți dumneavoastră nu este deloc bine, eu am discuții cu mai mulți parteneri externi, inclusiv din occident, care spun foarte clar - „aveși cele mai mari șanse””, a adăugat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?