COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon atenționează politicienii, care vor alegeri anticipate: PSRM ar putea obține pînă la 60 de mandate

Dodon atenționează politicienii, care vor alegeri anticipate: PSRM ar putea obține pînă la 60 de mandate

Președintele, Igor Dodon, spune că politicienii de la Chișinău trebuie să decidă dacă în acest an va fi creată o coaliție majoritară, sau mergem spre anticipate.

„Oamenii trebuie să cunoască ce facem mai departe, nu putem să îi ținem în incertitudine”, a spus șeful statului într-un teaser al emisiunii “Președintele Răspunde”.

„Dacă PD e gata să semneze, hai să semnăm și mergem înainte. Eu văd tot mai multe declarații din partea celor din Parlament, că vor alegeri anticipate. Eu vreau să vă întreb, dar voi sînteți siguri? Mergem la anticipate și PSRM o sa ia 55-60 de mandate și pe urmă ce o să strigați?”, a declarat Igor Dodon.
Precizăm că potrivit unui studiu prezentat de Asociația Sociologilor și Demografilor, majoritatea cetățenilor nu susține ideea declanșării unor alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova. Aproape 70 la sută dintre persoanele chestionate s-au declarat împotriva acestui scrutin.


Totodată, ultimul Barometru socio-politic, realizat de compania IMAS arată că fiecare al treilea moldovean consideră că cea mai bună soluție pentru Republica Moldova ar fi o coaliţie între PSRM și PDM.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load