Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Dodon a transmis un mesaj de sprijin guvernului Sandu

4 oct. 2019,, 08:31   Politică
5114 0

Şeful statului, Igor Dodon, spune că cele 100 de zile de la învestirea Guvernului, pe care le numeşte „luna de miere” s-au scurs deja şi că miniştrii ar trebui să vadă care sînt problemele prioritare şi necesităţile cetăţenilor şi să se apuce concret de lucru.

„100 de zile au trecut. S-a terminat luna de miere. Coborîm pe pămînt, vedem care sînt problemele şi punctăm exact ceea ce aşteaptă oamenii şi nu trebuie pentru asta bani enormi. Sînt nişte lucruri minime care trebuie făcute şi oamenii vor spune că ăştia (n. r.- cei din Guvern) nu trăiesc pe Lună şi nu stau numai pe Facebook”, a declarat preşedintele la emisiunea Puterea a 4 de la N4.

Potrivit lui Dodon, un moment pozitiv este faptul că societatea nu mai este atît de divizată geopolitic.

„Este şi aspectul negativ. Oamenii spun că se răsuflă mai uşor, dar pentru a răsufla bine trebuie să ai ce pune în gură, cu ce duce copiii la şcoală, să fie drumul mai bun. Iată aceste rezultate nu sînt şi aici Guvernul mai are de lucru”, a declarat Igor Dodon.

Preşedintele a venit şi cu un mesaj către Guvern:

„Noi sîntem o coaliţie, noi tot ne-am asumat responsabilitate pentru acest Guvern. Nu sîntem indiferenţi de ceea ce se întîmplă. Da, noi am tolerat o perioadă, nu am criticat prea dur şi am votat tot. Dar mai departe, rezultate concrete. Nu va mai merge aşa. Noi sîntem gata să susţinem Guvernul acesta încă 4 ani. Şi eu în calitate de preşedinte, şi colegii din Parlament. Dar trebuie rezultate foarte concrete”, a punctat preşedintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?