X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon a prezentat colectivelor a trei ministere noii săi conducători

15 noi. 2019,, 12:45   Politică
3861 0

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a prezentat astăzi efectivelor ministerelor pe care le vor administra pe Anatol Usatîi, Ministru al Economiei și Infrastructurii, Fadei Nagacevschi, Ministru al Justiției, Aureliu Ciocoi, Ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, transmite Noi.md.

Șeful statului a scris pe pagina sa de socializare că a transmis felicitări atît noilor miniștri, cît și angajaților ministerelor cu prilejul începutului unei noi etape importante pentru țara noastră.

Președintele le-a urat succes în activitate întru obținerea unor rezultate care vor duce la îmbunătățirea vieții cetățenilor.

El a menționat că dacă vor fi respectate obiectivele punctate în foaia de parcurs pe care a propus-o șeful statului noului Guvern, în timpul apropiat vor fi resimțite schimbările spre bine.

Igor Dodon i-a asigurat pe miniștrii respectivi de faptul că, atît Administrația președintelui, cît și deputații care le-au acordat votul de încredere, le vor oferi susținerea necesară pentru a obține rezultatele așteptate de toți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?