COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon a prezentat colectivelor a trei ministere noii săi conducători

Dodon a prezentat colectivelor a trei ministere noii săi conducători

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a prezentat astăzi efectivelor ministerelor pe care le vor administra pe Anatol Usatîi, Ministru al Economiei și Infrastructurii, Fadei Nagacevschi, Ministru al Justiției, Aureliu Ciocoi, Ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, transmite Noi.md.

Șeful statului a scris pe pagina sa de socializare că a transmis felicitări atît noilor miniștri, cît și angajaților ministerelor cu prilejul începutului unei noi etape importante pentru țara noastră.

Președintele le-a urat succes în activitate întru obținerea unor rezultate care vor duce la îmbunătățirea vieții cetățenilor.


El a menționat că dacă vor fi respectate obiectivele punctate în foaia de parcurs pe care a propus-o șeful statului noului Guvern, în timpul apropiat vor fi resimțite schimbările spre bine.

Igor Dodon i-a asigurat pe miniștrii respectivi de faptul că, atît Administrația președintelui, cît și deputații care le-au acordat votul de încredere, le vor oferi susținerea necesară pentru a obține rezultatele așteptate de toți.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load