Dodon a felicitat-o pe Vlah cu victoria convingătoare în alegerile bașcanului Găgăuziei

Dodon a felicitat-o pe Vlah cu victoria convingătoare în alegerile bașcanului Găgăuziei

Președintele Republicii Moldova, liderul informal al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a felicitat-o pe Irina Vlah cu victoria convingătoare în primul tur al alegerilor bașcanului Autonomiei găgăuze și realegerea sa pentru un al doilea mandat, transmite Noi.md.


Potrivit datelor preliminare, 92% dintre locuitorii autonomiei care au venit la secțiile de votare, au votat pentru Irina Vlah.


”Încrederea mare din partea alegătorilor este cea mai bună dovadă a muncii sale eficiente în funcția de bașcan, a calităților sale profesionale și personale excelente", a spus Președintele Republicii Moldova.


"Sînt ferm convins că, în următorii patru ani, Irina Fiodorovna va justifica pe deplin încrederea locuitorilor autonomiei, iar noi, echipa președintelui și Partidului Socialiștilor, îi vom oferi tot sprijinul necesar", a scris Igor Dodon pe pagina sa socială.


"Consider că, cu un astfel de bașcan, în Găgăuzia vor continua schimbările privind calitatea vieții locuitorilor, iar autonomia va continua să fie considerată o regiune-exemplu a Republicii Moldova în cee ace privește indicatorii socio-economici", a menționat Președintele Republicii Moldova.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load