X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon a explicat de ce nu s-a putut ajunge la o înțelegere cu blocul ACUM

5 iun. 2019,, 10:52   Politică
3236 3

Conducerea Partidului Socialiștilor a luat parte la negocierile cu blocul ACUM. Cu toate acestea, nu a fost posibil să se ajungă la un acord, în primul rînd, datorită ambițiilor excesive ale deputaților blocului, fiecare "considerîndu-se șef".

Rezultatele negocierilor au fost comentate de președintele Igor Dodon în cadrul unei emisiuni speciale de la postul de televiziune NTV Moldova.

”Ce s-a schimbat? Trebuia să stăm cu ei două ore și jumătate, să discutăm? Colegii mei mi-au spus în detaliu despre discuție, știu bine cine este mai deschis acolo, care este mai închis, vă vom spune mai tîrziu, cînd nu se va primi nimic, pentru ca oamenii să-și cunoască "eroii". Ei insistă pe speaker, pe premier, pe votarea tuturor legilor lor. Astăzi, chiar s-a spus ceva despre " speaker pentru o oră”. Noi ce, sîntem la grădiniță sau cu ce ne ocupăm noi aici? Socialiștii au mers la aceste negocieri, deși aveau multe îndoieli, însă ușa este încă deschisă. Mai sînt cîteva zile, gîndiți-vă. Dar socialiștii nu își vor schimba poziția. Ca partidul care a luat primul loc, să dea totul celor de dreapta și să aștepte ca ei să se gîndească ce să facă în continuare - acest lucru nu se va întîmpla”, a spus Dodon.

Șeful statului a exprimat încă o dată încrederea că este posibil de schimbat totul în țară într-o singură zi, de-ar fi dorință.

De asemenea, șeful statului a menționat că opțiunea de a crea o coaliție între PSRM și ACUM mai rămîne în vigoare, însă cu condițiile propuse de către bloc, "nimeni nu va merge nicăieri".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?