COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon a discutat cu ambasadorul SUA despre transmiterea pașnică a puterii

Dodon a discutat cu ambasadorul SUA despre transmiterea pașnică a puterii

Situația politică tensionată din țară a fost discutată astăzi de președintele Igor Dodon cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Dereck J. Hogan, notează Noi.md.

Cei doi oficiali s--au pronunțat pentru stabilitate și au confirmat interesul pentru aprofundarea cooperării în toate domeniile de interes reciproc.

"Referindu-ne la situația politică internă din Republica Moldova, am fost unanimi în opinia privind necesitatea menținerii stabilității în țara noastră. În context, am subliniat că marșul planificat pentru ziua de 16 iunie, în susținerea noii guvernări legitime, poartă un caracter exclusiv pașnic. De asemenea, am subliniat că Administrația Președintelui este în contact permanent cu noua majoritate parlamentară constituită din fracțiunile PSRM și ACUM, precum și cu Guvernul Maiei Sandu. Prin eforturi comune, vom asigura transmiterea pașnică a puterii, întru binele poporului din țara noastră, precum și vom păstra relațiile reciproc avantajoase cu partenerii externi ai RM", a declarat președintele Igor dodon.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load