Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Discuţiile dintre Maia Sandu şi Andrei Năstase, pe pauză: Tot mai rar... (VIDEO)

9 feb. 2020,, 11:00   Politică
3388 4

„Ultima oară am discutat cu Andrei Năstase cîteva săptămîni în urmă, înainte să anunțăm candidatul pentru alegerile parlamentare noi din Hîncești”.

Despre aceasta a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Noi i-am anunțat despre candidatura Olesiei Stamate. Ulterior, domnul Năstase nu a fost disponibil, a fost plecat peste hotare și eu tot i-am cerut să ne vedem. O să ne vedem săptămîna viitoare. Dar discutăm mai rar decît pînă acum, e adevărat”, a declarat președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Maia Sandu a recunoscut că relațiile între cei doi s-au răcit și aceasta, potrivit ei, este un lucru evident. Întrebată cum se explică această răcire, politiciana a spus:

„Eu înțeleg că colegii de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) sînt supărați pentru că partidul a mai pierdut niște susținători. Înțeleg supărarea lor și e firesc să fie așa. Nu pot spune că nu am fi și noi într-o situație similară dacă am păți ca ei, dar în același timp cred că este loc pentru îmbunătățire”.


Președinta PAS a mai declarat că formațiunea pe care o conduce este gata să meargă înainte alături de PPDA, doar că dorință trebuie să fie din ambele părți, ceea ce potrivit ei, este mai complicat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?