Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Discuții aprinse între Sîrbu și Nagacevschi. Ce nu au putut împărți cei doi (VIDEO)

25 iun. 2020,, 13:15   Politică
4456 4

Ceartă online între deputatul Pro-Moldova Sergiu Sîrbu și ministrul Justiției Fadei Nagacevschi.

Totul s-a întîmplat la ședința Comisiei Juridice, numiri și imunități, după ce Sîrbu i-a cerut pe un ton mai răspicat să se așeze pe scaun și să se calmeze.

Subiectul discutat, cu privire la o scrisoare a FMI-ului în contextul unui proiect de lege, l-a făcut pe Nagacevschi să includă un discurs sarcastic în raport cu fostul democrat, scrie unimedia.info.

Nagacevschi: „Special pentru dumneavoastră o să vă explic. Conform proiectului de lege, este menționat expres, în cazul în care există o hotărîre judecătorească, irevocabilă, așa cum propuneți dumneavoastră, intervine regresul. Reacția FMI despre care spuneți dvs. era la proiectul inițial unde se prevedea o formulă mai relaxată, mai flexibilă și acea reacție a fost făcută publică pe site-ul FMI, dar nu a fost transmisă în mod public către Ministerul Justiției. Este prevăzut expres, hotărîrea definitivă și irevocabilă”.

Sîrbu: Domn ministru, i-a luați loc.


Nagacevschi: „Ia nu-mi mai spuneți ce să fac, domnule deputat”

Sîrbu: „Luați loc și calmați-vă. Acum ascultați opinia deputaților și nu uitați că Guvernul este în subordinea Parlamentului și nu invers”

Nagacevschi: Serios? De cînd mă rog? I-an citiți Constituția RM.

Iată întregul dialog:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?