Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Diacov spune cine ar putea fi candidatul PD la Primăria capitalei

6 sep. 2019,, 16:30   Politică
3395 0

Pavel Filip ar putea fi concurent electoral din partea PDM în cursa pentru șefia Capitalei.Candidatura sa a fost discutată în interiorul partidului.

Declarațiile au fost făcute de către președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii Cotidianul LIVE.

„Partidul Democrat nu are încă o decizie în ceea ce privește candidatul concret pentru primăria Chișinăului. Avem mai multe idei. S-a discutat și despre domnul Filip. Pe fundalul concurenților care deja au fost anunțați, domnul Filip vine cu o experiență absolut inedită, pentru a realiza multe lucruri și proiecte în municipiul Chișinău. Trebuie să avem un candidat care să reprezinte o concurență reală”, a declarat Diacov.

O candidatură concretă din partea PDM pentru funcția de primar al capitalei va fi stabilită după Congresul partidului, care va avea loc la 7 septembrie curent.

Pînă la moment, printre candidații care și-au anunțat intenția de candida la funcția de primar al municipiului Chișinău se enumeră fostul primar interimar, Ruslan Codreanu, socialistul Ion Ceban, președintele USB, Valeriu Munteanu, și alții.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?