COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Diacov: Socialiştii şi democraţii au viziuni diferite pe mai multe subiecte

Diacov: Socialiştii şi democraţii au viziuni diferite pe mai multe subiecte

Deşi au creat o coaliţie de guvernare, socialiştii şi democraţii au în continuare viziuni diferite privind mai multe subiecte.

Afirmaţia a fost făcută de preşedintele fracţiunii PDM, Dumitru Diacov, în emisiunea "În centrul atenţiei" de la Publika TV.

Democratul a dat de înţeles, însă, că aceste neînţelegeri pot fi depăşite, fără a oferi alte detalii la acest subiect.

"Sigur, Partidul Democrat şi Partidul Socialiştilor au abordări diferite referitor la mai multe probleme, dar în asta şi este arta politicienilor pentru a soluţiona aceste probleme. Moldova trebuie să aibă relaţii bune cu vecinii, dar singură cale de dezvoltare a ţării este integrarea europeană", a spus preşedintele fracţiunii PDM, Dumitru Diacov.


La rîndul său, deputatul PSRM Vasile Bolea, invitat şi el la emisiune, spune că anume răspîndirea coronavirusului a impus crearea coaliţiei socialiştilor şi democraţilor. Totodată, el a recunoscut că miniştrii care gestionează domeniile cheie au puţin timp pentru a se adapta în noua funcţie.

"Domnul Railean are puţin timp pentru a face cunoştinţă cu situaţia din minister, dar, credeţi-mă că alţi specialişti din cadrul ministerului vor depune tot efortul ca el în cel mai scurt timp să fie la curent cu starea lucrurilor", a spus deputatul PSRM Vasile Bolea.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load