Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Diacov: Marinocica, aici e parlament, nu primăria de la Jora de jos

20 iul. 2020,, 14:28   Politică
3878 4

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a fost la un pas de a fi evacuată forțat din ședința de plen a Parlamentului. O propunere în acest sens a fost făcută de către liderul fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, după ce Marina Tauber a încercat să boicoteze, prin strigăte, examinarea și aprobarea ordinei de zi a Legislativului.

“Marinocica aici e parlamentul Republicii Moldova, nu primăria de la Jora de jos. Marina eu cu tătî dragostea față de tine, biroul permanent a luat decizia, eu înțeleg că voi sînteți puțin stresați. Împrumutați de de la Sîrbu megafonul. Ai băut medicamente pentru COVID sau pentru temperatură”, i-a dat Diacov o replică deputatei Tauber. El l-a îndemnat pe Andrian Candu, care se află în apropierea Marinei Tauber, să o liniștească. Propunerea liderului fracțiunii PDM n-a fost pusă la vot, însă președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a făcut avertizare pe numele Marinei Tauber.

Parlamentul va examina, astăzi, proiectul moțiunii de cenzură depus de PPDA și PAS, cu susținerea Pro Moldova și Partidul Șor. Întregul Cabinet de miniștri, în frunte cu premierul, Ion Chicu, este în Parlament. Primul ministru prezintă raportul de activitate al Guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?