COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Despre ce au discutat preşedintele Moldovei şi ambasadorul Rusiei?

Despre ce au discutat preşedintele Moldovei şi ambasadorul Rusiei?

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. În cadrul dialogului, cei doi oficiali au discutat chestiuni legate de parteneriatul strategic moldo-rus și au punctat mai multe acțiuni comune de pe agenda bilaterală, comunică Noi.md.

Interlocutorii au remarcat cu satisfacție intensificarea contactelor la nivelul Președinților, organelor legislative și ministerelor de externe ale statelor noastre. Cei doi au dat o apreciere înaltă rezultatelor Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare comercial-economică și ale celui de-al doilea Forum economic moldo-rus care au avut loc la Chișinău în luna septembrie, curent.

De asemenea, Igor Dodon şi Oleg Vasneţov au subliniat importanța cooperării dintre Republica Moldova și Federația Rusă pe platforma Uniunii Economice Eurasiatice și în cadrul Comunității Statelor Independente, în contextul demarării lucrărilor Consiliului șefilor de stat care va avea loc la Așgabat, începînd cu 10 octombrie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load