COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Deputații socialiști își donează salariile pentru o lună, în lupta cu coronavirusul

Deputații socialiști își donează salariile pentru o lună, în lupta cu coronavirusul

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor a hotărît să doneze salariile din această lună ale tuturor deputaților pentru a sprijini financiar sistemul de sănătate, în contexul epidemiei de coronavirus.

Despre donație a anunțat în această dimineață, în plenul Parlamentului, președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță.

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, i-a îndemnat și pe ceilalți deputați să se alăture la această inițiativă.


„Gesturile noastre cetățenești privind donațiile sînt apreciate și salutabile, dar haideți să fim oameni de stat și să cerem de la Ministerul Sănătății să vină cu un deviz, tot ce avem nevoie ca să fim bine dotați. Să ne gîndim la toate instituțiile publice de ce au nevoie. Să tăiem de la Parlament, să luăm din rezerva de stat, pentru a ne asigura că avem în stocuri tot ce este necesar pentru a lupta cu pacostea asta pe care o avem. E pandemie. Romînia a doua oară alocă bani suplimentari pentru asta”, a spus deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu.

„Din cîte cunosc, se utilizează complet fondul de rezervă al Casei Naționale de Asigurări în Medicină și al Guvernului”, a comentat președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load