COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Deputații moldoveni revin de astăzi în sala de ședințe

Deputații moldoveni revin de astăzi în sala de ședințe

Biroul Permanent a decis ieri ca deputații în Parlamentul Republicii Moldova să revină de astăzi în sala de ședințe.

Deputații revin de azi în sala de ședințe a Parlamentului. Biroul permanent a decis ieri că joi, 10 septembrie, începînd cu ora 10:00 va avea loc prima ședință din sesiunea toamnă-iarnă, transmite sputnik.md.

În proiectul ordinii de zi, pentru zilele de joi și vineri din săptămîna aceasta, sînt incluse proiectele de legi privind modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2020, Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul curent și Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2020.


De asemenea, deputații vor examina ratificarea Acordului, întocmit prin schimb de note, dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Japoniei privind cooperarea economică, ratificarea Acordului de grant dintre Guvernul Republicii Moldova și Agenția Japoneză pentru Cooperare Internațională privind implementarea Proiectului ”Îmbunătățirea echipamentului de digitalizare al Bibliotecii Naționale”, ratificarea Acordului de împrumut dintre Guvernul Republicii Moldova și Agenția Japoneză pentru Cooperare Internațională pentru realizarea Proiectului ”Modernizarea tehnicii și a echipamentului agricol”.

Parlamentul și-a reluat pe 1 septembrie activitatea în cadrul sesiunii de toamnă. Deputații au revenit după vacanța de vară la activitatea în cadrul comisiilor de profil.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load