Deputații care nu au votat pentru Ruslan Flocea la funcția de șef al CNA, criticați de Năstase

Deputații care nu au votat pentru Ruslan Flocea la funcția de șef al CNA, criticați de Năstase

„Nu criteriile de ordin politic mă interesează și ne interesează pe noi”, cel puțin asta a declarat Andrei Năstase în cadrul unui interviu, fiind întrebat despre concursul privind șeful CNA și câștigătorul acestui concurs, Ruslan Flocea.

„Excesul de zel a unor deputați a făcut ca acest concurs să fie cumva profanat. Eu am urmărit cine au fost candidații și sunt sigur că domnul Flocea câștiga fără probleme. Persoana care a fost desemnată la CNA să nu fie afectată cu nimic de influență politică. Excesul de zel din partea unor deputați a făcut să fie profanat. Mi-aș fi dorit cu șeful CNA, SIS și Procuratura Generală să facem front comun așa ca cetățeanul să simtă schimbare”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unui interviu.

Referindu-se la noul procuror general interimar, Dumitru Robu, Năstase a spus că Robu nu este candidatul Platformei DA. Robu a fost propus într-o listă de mai mulți procurori pentru o perioadă mică. Acestea sunt niște speculații”, În același timp, Năstase a negat faptul că a fost un târg cu Igor Dodon

 Ruslan Flocea, câștigătorul concursului pentru șefia Centrului Național Anticorupție, a fost numit în funcție de către Parlament. Acesta a fost votat de 72 de deputați.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load