X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Deputații care nu au votat pentru Ruslan Flocea la funcția de șef al CNA, criticați de Năstase

4 aug. 2019,, 09:15   Politică
5430 0

„Nu criteriile de ordin politic mă interesează și ne interesează pe noi”, cel puțin asta a declarat Andrei Năstase în cadrul unui interviu, fiind întrebat despre concursul privind șeful CNA și câștigătorul acestui concurs, Ruslan Flocea.

„Excesul de zel a unor deputați a făcut ca acest concurs să fie cumva profanat. Eu am urmărit cine au fost candidații și sunt sigur că domnul Flocea câștiga fără probleme. Persoana care a fost desemnată la CNA să nu fie afectată cu nimic de influență politică. Excesul de zel din partea unor deputați a făcut să fie profanat. Mi-aș fi dorit cu șeful CNA, SIS și Procuratura Generală să facem front comun așa ca cetățeanul să simtă schimbare”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unui interviu.

Referindu-se la noul procuror general interimar, Dumitru Robu, Năstase a spus că Robu nu este candidatul Platformei DA. Robu a fost propus într-o listă de mai mulți procurori pentru o perioadă mică. Acestea sunt niște speculații”, În același timp, Năstase a negat faptul că a fost un târg cu Igor Dodon.

Ruslan Flocea, câștigătorul concursului pentru șefia Centrului Național Anticorupție, a fost numit în funcție de către Parlament. Acesta a fost votat de 72 de deputați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?