COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Deputați care au depus la Procuratură depoziții și au indicat cine a încercat să îi corupă

Deputați care au depus la Procuratură depoziții și au indicat cine a încercat să îi corupă

Președintele Igor Dodon susține că este foarte îngrijorat de lipsa de acțiuni concrete din partea instituțiilor statului în cazul cumpărării deputaților. Șeful statului a declarat la o emisiune televizată că întrebarea numărul unu pe care i-o pune cetățenii atunci cînd merge în teritoriu este de ce Candu și Șor nu stau încă în pușcărie dacă au cumpărat deputați.

Potrivit președintelui, deja 10-15 deputați PSRM și PDM au depus oficial la Procuratură depoziții în care au indicat concret cine, cînd și ce le-au propus pentru a părăsi fracțiunile parlamentare.

”Că a fost Vladimir Cibotaru, că a fost Tauber, că au venit prin verișori. Acestea sînt documente oficiale depuse la Procuratura Generală. Eu nu vreau să spun că Procuratura nu lucrează, știu că procurorul face tot posibilul și am încredere în el că va duce lucrul pînă la capăt”, a spus Dodon.


Președintele susține că instituțiile statului trebuie să acționeze rapid în baza acestor depoziții.

”Probabil că trebuiau deja luate decizii, pentru că dacă se întîmpla aceasta acum doi ani, în pușcărie sigur stăteau deja vreo 10 deputați care se ocupau cu chestia asta. Lumea așteaptă rezultate concrete. Aceasta ține de securitatea statului. Este foarte grav pentru Moldova”, a spus președintele.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load