COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Deputat PSRM: Oamenii ne roagă să luptăm ca să nu permitem mafiei să înrobească din nou țara

Deputat PSRM: Oamenii ne roagă să luptăm ca să nu permitem mafiei să înrobească din nou țara

“Oamenii ne roagă să luptăm ca să nu permitem mafiei să înrobească din nou țara”. Despre aceasta scrie deputatul socialist Grigore Novac pe blogul său.

Acesta menționează că ieri, cînd s-a împlinit un an de la căderea regimului Plahotniuc, mai mulți politicieni și-au asumat victoria. În opinia lui Novac, acțiunile oligarhului demonstrează cine cu adevărat a reușit să-l înlăture de la putere .

„Toate atacurile oligarhilor fugari Plahotniuc și Șor împotriva cui sînt îndreptate? Împotriva Maiei Sandu și a altor fragmente din blocul ACUM? Nu! Toate atacurile bat direct în Partidul Socialiștilor, în coaliția de guvernare, de unde oligarhii rup deputați, și personal în președintele țării, Igor Dodon. Anume aceștia sînt ținta tuturor falsurilor și provocărilor. Asta arată cine de fapt este adversarul adevărat al oligarhiei”, scrie Novac.


Totodată, parlamentarul spune că în discuțiile cu cetățenii, oamenii spun că „le este clar de ce se aruncă cu falsuri și de ce este atacat mîrșav și mizerabil președintele țării. Oamenii ne roagă să luptăm ca să nu permitem mafiei să înrobească din nou țara, iar ei vor fi alături de noi. Cetățenii sînt cu noi, iar noi vom lupta pentru oameni, pentru țară!”, a conchis Novac.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load