COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Deputat PSRM, despre protestul din plen: Li-i rușine

Deputat PSRM, despre protestul din plen: Li-i rușine

Li-i rușine pentru 100 de zile ale Guvernului Sandu, care a vorbit doar despre corăbii și pirați.

Adela Răileanu a comentat protestul ACUM Deputatul PSRM, Adela Răileanu, spune că cei de la PAS și PPDA nu i-au permis premierului să prezinte raportul, pentru ca oamenii să nu poată afla cîte rezultate pentru cetățeni și pentru țară a furnizat Guvernul Chicu în cele 100 de zile.

”Este evident că li-i rușine pentru primele 100 de zile ale Guvernului Maiei Sandu, care a vorbit în acea perioadă doar despre corăbii părăsite, guzgani și pirați. Actualul Guvern le-a oferit merinde oamenilor, iar PAS și DA continuă circul! De altceva nu sînt capabile”, a scris deputatul PSRM pe pagina sa de Facebook.

Deputații din Blocul ACUM l-au împiedicat, astăzi, pe premierul Ion Chicu să prezinte în Parlament raportul de activitatea a Guvernului în primele 100 de zile. Parlamentarii din fracțiunile PAS și PPDA au blocat tribuna Parlamentului.


Premierul a încercat să prezinte raportul de la tribuna Guvernului din sala de ședințe, însă deputații din PAS și PPDA au bruiat discursul prin scandarea lozincilor jignitoare în adresa Executivului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load