COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Deputat PDM, despre plecarea lui Gațcan: Nu a rezistat ofertelor grase

 Deputat PDM, despre plecarea lui Gațcan: Nu a rezistat ofertelor grase

„Plecările dintr-un partid în altul, în Parlamentul R.Moldova nu ne mai miră”, a declarat deputatul PDM Nicolae Ciubuc, comentînd decizia lui Ștefan Gațcan de a se alătura grupului Pro Moldova.

„Acești deputați au semnat acum cîteva săptămîni o hotărîre prin care condamnă traseismul politic și, în pofida acestui fapt, sînt niște persoane fără scrupule, remușcări, demnitate și moralitate. E regretabil că acest deputat a venit în Parlament pe circumscripție uninominală, oamenii l-au ales cu scopul de a duce angajamentele la bun sfîrșit. La doar 3 luni de cînd a fost ales, iată nu a rezistat ofertelor grase”, a relatat Ciubuc.

În opinia deputatului, ceea ce s-a întîmplat și în fracțiunile PD, dar și PSRM arată care au fost verigile slabe ale celor două formațiuni.


Întrebat cum vor fi promovate proiectele de lege propuse de Guvern, avînd în vedere că în prezent coaliția de guvernare numără 49 de deputați, Ciubuc a precizat că la această etapă vor fi înaintate doar proiecte sociale.

„90 la sută din toate proiectele de legi incluse în agendă sînt inițiative pentru cetățeni. Nu văd ca cineva din deputați, indiferent din ce fracțiune sînt, să nu susțină. Doar dacă își doresc haos în R. Moldova, dar nu știu în ce măsură își pot asuma un haos pe fondalul crizei sanitare și economice”, a spus Ciubuc.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load