Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Deputat, după moartea unui apropiat al lui Plahotniuc: Vorbiți urgent

18 aug. 2019,, 15:45   Politică
8875 6

Deputatul Blocului ACUM Dumitru Alaiba este de părere că cazul lui Iurii Luncașu este suspect. Alesul poporului s-a adresat în acest context persoanelor apropiate de fosta guvernare.

Parlamentarul le-a îndemnat să comunice tot ce știu despre ilegalitățile care ar fi fost comise de fosta conducere.

„Cam suspectă sinucidere. Mi-am amintit despre „accidentul” cu mașina care a luat foc din senin, în care au ars toate probele de la Banca de Economii. Simplu accident.

Cei care ați fost apropiați fostului regim, știți foarte bine că ei sînt, totuși, bandiți. Poate chiar ați participat la unele scheme mai inofensive, în opinia voastră.

Dacă vă temeți ca nu cumva să vă găsească sinuciși, vorbiți urgent. Spuneți tot ce știți. Dacă nu aveți încredere în presa sau autoritățile noastre, mergeți în alte țări. Asta e principala voastră protecție. Doar aruncîndu-i la pușcărie, voi sînteți protejați.


Ca să supraviețuiască, ei sînt gata la orice. Noi știm asta nu din auzite. Noi așa vorbim de ani de zile. Ei știu că unicul lor punct slab sînteți voi, cei care știți ce știți”, a scris Dumitru Alaiba pe rețelele de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?