X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Democrații, despre posibilitatea unei coaliții cu PSRM

6 feb. 2018,, 13:00   Politică
6837 8

După alegerile parlamentare din 2018, PDM va face coaliție doar cu partidele care împărtășesc aceleași viziuni politice.

Declarația a fost făcută astăzi de purtătorul de cuvînt al formațiunii, Vitalie Gămurari. Întrebat dacă PD ar fi dispus să facă o coaliție postelectorală cu PSRM, el a menționat că acest lucru este posibil doar cu partidele care urmăresc obiectivul de integrare europeană.

„Noi sîntem gata să facem coaliție cu partidele care promovează aceleași concepte pe care le are Partidul Democrat. Noi nu vrem să schimbăm vectorul european. Sîntem deschiși pentru cooperare cu orice partid care împărtășește poziția noastră. În rest, cooperarea cu alte partide de opoziție se va realiza în cadrul legislației existente”, a punctat Gămurari.

Totodată, democratul a precizat că formațiunea nu are vreun adversar principal în cursa pentru alegerile parlamentare din acest an.

„Nu avem adversari, am spus-o de fiecare dată, avem interesul de a facilita viața în Republica Moldova, de a asigura bunăstarea cetățeanului. El este cel care va determina partidele pe care să le aleagă. Este o competiție, dar nicidecum nu sînt adversari”, a adăugat Gămurari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?