COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Delegația R.Moldova, în discuții cu directorul Serviciului Federal Penitenciar al Rusiei

Delegația R.Moldova, în discuții cu directorul Serviciului Federal Penitenciar al Rusiei

Directorul interimar al Administrației Naționale a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justiției al Republicii Moldova, Liuba Jignea-Suveică, a avut o întrevedere cu Directorul Serviciului Federal Penitenciar al FR, ALeksandr Kalaşnikov.

La discuții a participat și șeful departamentului Administrației Naționale a Penitenciarelor din cadrul Ministerul Justiției din Moldova, Alexandru Crudu, pe de altă parte.

Rusia și Moldova au cooperat activ în domeniul penal. Reprezentanții serviciului penitenciar din Moldova au vizitat în repetate rînduri diferite instituţii penitenciare administrate de Serviciului Federal Penitenciar din Rusia, participînd la conferințe științifice și practice desfășurate pe baza instituțiilor de instruire ale Serviciului Federal Penitenciar din Rusia.

Actualmente, este examinată chestiunea privind participarea serviciului penitenciar din Moldova la Consiliul șefilor serviciilor penitenciare din statele membre ale Comunității Statelor Independente. Moldova deţine, în prezent, statutul de observator în cadrul acestui Consiliu.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load