X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Declarație: Zvonurile privind „maidanul” de la AȘM s-au dovedit a fi sterile

29 oct. 2019,, 20:11   Politică
3617 1

Mesajele trimise la adresa instituțiilor publice și a membrilor Academiei de Științe a Moldovei, expediate în ultma perioadă au ca intenție să semene incertitudine printre oamenii de știință și să arunce în haos forul științific suprem din țara noastră, se arată într-o postare a consilierului prezidențial Corneliu Popovici, scrie Noi.md

Potrivit acestuia prin aceste scrisori anonime, se promovează o așa-numită „neîncredere” față de actuala conducere a AȘM.

”Salut reacția promptă a unui grup de personalități – semnatari ai unei scrisori prin care condamnă diseminarea în masă a unor informații depășite de timp și rupte din context.

Totodată, reputații savanți își reconfirmă susținerea față de actuala conducere a Academiei (președintele AȘM Ion Tighineanu), pentru care și-au dat votul la Adunarea Generală a AȘM”, se arată în postarea lui Popovici.

Scrisoarea trimisă mass-mediei este semnată de cunoscuți savanți, printre care Mihai Cimpoi, Andrei Eșanu, Gheorghe Ruscan și alții.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?