X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Declarație: socialiștii merg la alegerile locale pentru a asigura victoria asupra regimului

16 sep. 2019,, 10:20   Politică
2754 3

Socialiștii din Moldova merg la alegerile locale pentru a consolida victoria asupra regimului cîștigată la nivel național.

Acest lucru a fost declarat de deputatul PSRM, Gayk Vartanyan, comentînd lansarea oficială a echipei pro-prezidențiale PSRM la alegerile locale, transmite Noi.md.

„După un rezultat bun la alegerile parlamentare, după cea mai importantă decizie a țării de a se alătura blocului ACUM pentru demontarea regimului oligarh, care a dus la fuga lui Plahotniuc și Șor și la moartea politică a Partidului Democrat, astăzi socialiștii merg la alegerile locale pentru a consolida victoria asupra regimului cîștigată la nivel national. Autoritățile locale ar trebui să lucreze în strînsă cooperare cu cele centrale - îcepănd cu Chișinău pînă la cel mai mic sat. Vreau să doresc victorie fiecarui candidat al PSRM pe 20 octombrie. În sate, în orașe. Și, desigur, la Chișinău. Capitala este o carte de vizită a Moldovei. Dacă se va dezvolta și se va transforma Chișinăul, se vor dezvolta și regiunile. Capitala, orașele și satele - împreună vom învinge!”, a scris Gayk Vartanyan pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?