COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: "Sandu sugerează că ea va continua să fie ”hrănită” intens"

Declarație: "Sandu sugerează că ea va continua să fie ”hrănită” intens"

Fostul premier, liderul PAS, Maia Sandu, sugerează că, în cazul venirii la putere, acesta va continua să fie ”hrănită” intens cu granturi și credite din partea partenerilor externi, la fel ca înainte.

Despre aceasta a scris pe pagina sa de socializare expertul independent, fostul vicepremier, ex-ministru al Economiei Moldovei, Alexandru Muravschi, transmite Noi.md.

El a menționat că în fiecare zi deputații propun o mulțime de inițiative atractive, cerînd guvernului: să achite concediul părinților cu copii sub zece ani, să cumpere calculatoare familiilor defavorizate, să majoreze subvențiile agricultorilor, să achite pînă la 80% din salariile angajaților întreprinderilor care nu funcționează temporar, să ofere sprijin financiar direct întreprinderilor mici și mijlocii, să ofere fiecărui pensionar cîte 1,5 - 2 mii de lei, să majoreze deodată cel puțin de două ori salariul medicilor și profesorilor și multe altele.


"Doar că nu auzim propuneri, cum să cîștigăm și de unde să luăm bani. Iar Maia Sandu, prezentînd raportu despre succesele sale în 5 luni, din cele 2 minute ale prezentării, mai mult de un minut ne-a povestit despre cîte granturi și credite i-au oferit partenerii. Și, de asemenea, sugerează că, în cazul venirii sale la putere, va continua să fie ”hrănită” intens. Ei bine, măcar ceva sinceritate și claritate. Principalul lucru este că nu este nevoie să lucrăm. Iar în rest, frumoasă marchiză, ascultăm cîntecele dulci ale privighetorilor cu mandate și așteptăm mana cerească", a subliniat Alexandru Muravschi.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load