X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Declarație: PRO Moldova a avut 4 eșecuri nobile

22 iul. 2020,, 10:45   Politică
4373 13

În ultimele 3 săptămîni, GOC PRO Moldova a suferit 4 eșecuri nobile.

Despre aceasta a scris pe pagina sa de socializare deputatul din partea Partidului Socialiștilor Bogdan Țîrdea, relatează Noi.md.

”1. Primul eșec. Au încercat să-l scoată pe Gațcan, să priveze PSRM de majoritate. Nu le-a mers. Gațcan s-a întors în fracțiunea PSRM.

2. A doua nereușită. Au încercat să blocheze 4 proiecte de lege pentru majorarea salariilor medicilor cu 30%, majorarea fondurilor pentru agricultori cu 100 de milioane de lei și așa mai departe. Din nou fiasco.

3. Al treilea eșec. Au încercat să-l demită pe ministrul Viorica Dumbrăveanu. Nu le-a mers. Nici măcar nu au reușit s-o discrediteze. Mai degrabă, dimpotrivă.


4. Al patrulea eșec - moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Candu a dat asigurări că au voturi pentru demiterea lui Ion Chicu. Cică, doi deputați sînt gata să se vîndă. Deputatul PPDA Plîngău chiar și o postare pe FB a plasat, sărbătorind victoria iminentă! Și iată – un noi eșec. Chiar și pe Sandu au implicat-o în acest carnaval al rataților.

Sîntem cu adevărat îngrijorați de sănătatea mintală a acestor domni. Unii au căzut deja în deznădejde, iar alții într-o beție adîncă", a scris Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?