COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: PRO Moldova a avut 4 eșecuri nobile

Declarație: PRO Moldova a avut 4 eșecuri nobile

În ultimele 3 săptămîni, GOC PRO Moldova a suferit 4 eșecuri nobile.

Despre aceasta a scris pe pagina sa de socializare deputatul din partea Partidului Socialiștilor Bogdan Țîrdea, relatează Noi.md.

”1. Primul eșec. Au încercat să-l scoată pe Gațcan, să priveze PSRM de majoritate. Nu le-a mers. Gațcan s-a întors în fracțiunea PSRM.

2. A doua nereușită. Au încercat să blocheze 4 proiecte de lege pentru majorarea salariilor medicilor cu 30%, majorarea fondurilor pentru agricultori cu 100 de milioane de lei și așa mai departe. Din nou fiasco.


3. Al treilea eșec. Au încercat să-l demită pe ministrul Viorica Dumbrăveanu. Nu le-a mers. Nici măcar nu au reușit s-o discrediteze. Mai degrabă, dimpotrivă.

4. Al patrulea eșec - moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Candu a dat asigurări că au voturi pentru demiterea lui Ion Chicu. Cică, doi deputați sînt gata să se vîndă. Deputatul PPDA Plîngău chiar și o postare pe FB a plasat, sărbătorind victoria iminentă! Și iată – un noi eșec. Chiar și pe Sandu au implicat-o în acest carnaval al rataților.

Sîntem cu adevărat îngrijorați de sănătatea mintală a acestor domni. Unii au căzut deja în deznădejde, iar alții într-o beție adîncă", a scris Bogdan Țîrdea.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load