X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declarație: Pentru Plahotniuc mai există o veste rea

20 mai. 2020,, 17:00   Politică
7542 15

Pentru fostul lider al Partidului Democrat din Moldova, oligarhul fugar Vladimir Plahotniuc mai există o veste rea, iar proiectul Pro Moldova, la fel ca și Șor, se află pe marginea prăpastiei. Zilele lor pot fi numărate și numai un miracol îi poate salva.

Declarația a fost făcută de deputatul în parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, politologul, Bogdan Țîrdea, comentînd pe pagina sa de socializare mesajui mass-media ucrainene despre faptul că Procuratura Generală a Ucrainei a pornit o cauză penală împotriva lui Poroșenko în legătură cu trădarea de Patrie.

Bogdan Țîrdea a menționat că - "acesta este răspunsul pentru Biden din partea lui Trump”. De asemenea, acest lucru vorbește despre reorientarea Administrației lui Zelenski. Globaliștii, puțin spus, primesc prima lovitură serioasă în Ucraina.

"În general, trebuie să recunoaștem că Trump știe să răspundă.

El a fost acuzat de democrați de "hărțuire sexuală" - trucul preferat al liberalilor pentru distrugerea dușmanilor. Acum Biden, care a aplaudat campania "Me too", este acuzat de hărțuire, dar și de transgender!


Trump a fost acuzat că lucrează pentru Rusia? Deci, acum Biden însuși este acuzat de servirea intereselor Chinei!", a subliniat deputatul PSRM.

Potrivit lui, în acest sens, ne interesează foarte mult cazul lui Plahotniuc.

"Pompeo a declarat că aflarea sa în SUA nu este dorită. Dar democrații, prin intermediul structurilor din FBI, îl țin în calitate de "martor", adică un turnător de informații împotriva elitei ruse și a politicienilor moldoveni. Este nevoie de el pentru a distruge PSRM și pe Igor Dodon și pentru a deschide drumul spre președinție pentru M. Sandu.

Dar are nevoie de el însuși Trump? El ar putea prezenta interes pentru Trump doar ca factor de discreditare a democraților și a Administrației Obama. Apoi va fi aruncat ca material folosit.

Mai simplu spus, nu putem exclude că, dacă Procuratura Generală va prezenta probe, Plahotniuc va fi extrădat. Pînă în prezent, el nu a fost extrădat din motivele sus-menționate. Dar și dosarul în sine, inițiat de V. Morari, este o încercare de a-l acoperi pe Plahotniuc! Și americanii au observat imediat acest lucru.

De fapt, Poroșenko și Plahotniuc sînt unul și același caz. Dacă au început să-l preseze pe Poroșenko, înseamnă că și pentru Plahotniuc este o veste rea.

În acest context, vreau să menționez faptul că proiectul PRO Moldova, ca și Șor, se află la marginea prăpastiei. Cel mai probabil, zilele lor pot fi numărate. Numai un miracol îi poate salva...

P. S. Da, treburile la Poroșenko merg rău. La fel ca și la Plahotniuc, Șor și Candu. Poate că Trump începe curățarea de grupurile oligarhice ale lui Clinton și democraților?

În orice caz, sincronizarea acțiunilor este vizibilă. Acum, vom privi cu atenție cine va lovi în procurorul general Stoianoglo. Aceasta și este mafia!!!", a subliniat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?