X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Declarație: "O parte a parlamentului a devenit colacul de salvare a oligarhilor"

27 iul. 2020,, 17:15   Politică
4748 14

Actualul parlament al Moldovei trebuie să fie demis pentru că el nu are viitor și o mare parte a parlamentului s-a transformat într-un colac de salvare pentru oligarhi și nu se va gîndi la dreptate pentru oameni.

De această părere este deputatul în parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, fondatorul mișcării de tineret "Voievod", Nicolae Pascaru, în cadrul emisiunii "Эксклюзивное интервью " de la postul de televiziune REN Moldova, relatează Noi.md.

"După cum am înțeles, Aeroportul Chișinău deja este luat de la escroci și returnat statului, există progrese în cazul investigației "furtului miliardului". Și așteptăm foarte mult ca procurorul general să vină în Parlament ca să-l curețe puțin de acești oameni. Și ar fi foarte bine ca poporul să nu-i ierte pentru miliardul furat. Politicienii noștri moldoveni nu au iertat. Și trebuie să luăm de la ei totul. Toate clădirile pe care ei le dețin la Chișinău se află sub supravegherea lor. Există servicii speciale și sînt procurori care trebuie să lucreze în această direcție", a spus Nicolae Pascaru.

"Ce făcea procuratura înainte? În cazul omului de afaceri Andrei Tranga, proprietarul rețelei Andy's Pizza, au lucrat 40 de procurori pentru a-l băga la închisoare. Iar apoi i-au cerut 3 milioane de euro pentru libertate. Iar în dosarul "furtului miliardului" lucrează 3-4 procurori și aceștia sabotează intenționat totul, nu adună documente, ci le distrug", a menționat deputatul PSRM.

Potrivit lui, este trist să vedem cum escrocii politici, ticăloșii, oamenii care au distrus sistemul bancar al țării și orînduirea politică a Moldovei, astăzi în mod rușinos cumpără deputați din partid în partid și sînt campioni, care au fost deja cumpărați de mai multe ori.
"Ar trebui să existe măcar o oarecare cultură politică elementară, o rușine", a menționat Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?