X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Declarație: „Nu trebuie să dăm atenție haimanalelor politice de la București”

26 mai. 2020,, 19:45   Politică
3175 5

Nu trebuie să dăm atenție haimanalelor politice de la București, cum este europarlamentarul romîn Siegfried Mureșan, Premierul moldovean Ion Chicu a reacționat cu demnitate la atacurile nestăpînite ale acestuia.

Opinia aparține liderului Mișcării Naționale „Voievod”, noului deputat în Parlamentul Moldovei din partea Partidului Socialiștilor Nicolae Pascaru, și a fost exprimată în cadrul emisiunii „Glavnoe” cu Lilia Burachovschi la postul de televiziune TVC-21, informează eNews.

Politicianul a dat o apreciere înaltă comportamentului demn al Premierului nostru, subliniind că europarlamentarul romîn s-a comportat astfel, aspirînd la voturile viitoare ale romînilor moldoveni.

„Sînt niște haimanale politice de la București, noi nu trebuie să le dăm atenție, și nici Premierul. Chicu îl cunoaște întreaga țară. Noi nu-l știm pe Mureșanu și nu vrem să-l știm, el nu prezintă interes pentru noi. El vrea să facă capital politic, împreună cu Primarul de la Iași ei încearcă să atragă atenția acestor 3-4 la sută dintre oamenii noștri care se consideră romîni și pe viitor să treacă din nou în Parlamentul European”, a menționat Nicolae Pascaru.

În opinia lui, în Parlamentul European ei nu fac nimic pentru țara lor.


„Cine a fost în Romînia știe că acolo oamenii trăiesc doar puțin mai bine decît noi, dar ei au deja 10 ani în UE și lucrurile ar putea sta mai bine. Ei l-au susținut pe Plahotniuc în Moldova, pe vremea lui a fost contrabandă cu țigări prin Romînia. Cred că e vorba de politicieni care ne-au hrănit guvernul corupt de atunci. Și acum ei încearcă să-l dea pe Chicu deoparte, pentru că el le zădărnicește schemele”, a menționat Nicolae Pascaru.

El consideră că Ion Chicu nu trebuie să acorde atenție acestor politicieni, ci să meargă înainte și să arate oamenilor rezultate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?