COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: "Nu CC ar trebui să decidă dacă să luăm bani sau nu de la Rusia"

Declarație: "Nu CC ar trebui să decidă dacă să luăm bani sau nu de la Rusia"

Forțele de opoziție intenționează să blocheze prin Curtea Constituțională creditul rusesc doar pentru că vine din partea Federației Ruse, dar nu CC trebuie să decidă dacă trebuie să luăm bani sau nu de la Rusia.

Opinia a fost exprimată de comentatorul politic Cornel Ciurea în cadrul unui talk-show la un post de televiziune din Moldova.

Potrivit lui, dacă Curtea Constituțională va merge pe această cale de gîndire, atunci își va încălca propriile competențe.

"Desigur, putem avea puncte de vedere diferite cu privire la faptul dacă să luăm bani de la ruși sau nu. Mulți consider că nu trebuie să luăm, dar nu CC trebuie să decidă acest lucru. Din păcate, se pare că jocurile politice pe care le duce opoziția astăzi sînt exact ceea ce urmăresc", a spus Cornel Ciurea, numind încercările de a bloca creditul rusesc ca fiind geopolitice.


Amintim că, pe 23 aprilie, Curtea Constituțională a suspendat, la solicitarea grupului parlamentar Pro Moldova, acțiunea acordului ratificat de Parlament între guvernele Rusiei și Moldovei privind acordarea creditului de 200 de milioane de euro.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load