Declarație: Noul Guvern are o echipă bună de profesioniști

Declarație: Noul Guvern are o echipă bună de profesioniști

Noul Guvern al Moldovei are buni conducători profesioniști care vor arăta în curînd tuturor cum pot ei lucra în beneficiul țării.


Despre acest lucru a declarat vicepreședintele Parlamentului, deputatul din partea fracțiunii ACUM, platforma DA, Alexandru Slusari, în programul "Glavnoe" de pe canalul TVC-21, transmite Noi.md.


"Guvernul care a fost format și echipa din parlament este foarte profesionistă. O altă întrebare este că acești oameni au lucrat în diferite domenii, nu toți se cunosc unul cu altul. Am văzut în ce condiții s-a format guvernul. Probabil că va dura ceva timp pînă ei vor deveni o echipă unită. Dar, dacă e să vă uitați la trecutul lor, la istoricul lor, la primii pași, la programele de acțiuni ale ministerelor conduse de ei, acestea vă vor bucura", a spus Alexandru Slusari.


El a menționat că îi plăcea foarte mult atitudinea noului ministru al Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan.


"Astăzi nr aflăm cu el pe aceeași lungime de undă. În opinia mea, avem conducători profesioniști, avem potențial și în diasporă, unde oamenii sînt destul de profesioniști. Vom găsi și în țara noastră mulți oameni învățați și inteligenți, dar mulți profesioniști au pleacat din Moldova. Se pare că problema personalului este foarte importantă, însă acum cea mai importantă problemă este voința politică de a promova cele mai necesare și importante reforme", a subliniat vicepreședintele Parlamentului.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load