Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Declarație: Maia Sandu va forma un nou guvern cu Șor și Candu

16 iul. 2020,, 13:45   Politică
4006 8

Deputatul PSRM Nicolae Pascaru critică gestul PAS de a înainta moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Potrivit lui, prin această decizie, președinta PAS, Maia Sandu, face jocul oligarhilor.

„O felicităm, în sfîrșit, pe Maia Grigorevna Sandu, pentru că a căzut pradă jocurilor oligarhice ale lui Plahotniuc. Atunci cînd Guvernul Moldovei reziliază contractul pentru concesionarea Aeroportului lui Șor, Maia Sandu, împreună cu Candu și Șor și Plahotniuc vor demite Guvernul Chicu?

Acum Maia Sandu va forma un nou guvern cu Șor și Candu? Maia Sandu, cît de sfîntă părea... parcă nici pentru concesionarea aeroportului nu votase, parcă nici pentru alocarea a 5,4 miliarde lei băncilor lui Șor nu a votat, parcă așa se ferea și se crucea, căci cu mincinoșii și bandiții nu se aliniază... și acum ce vedem?

O poziție este neschimbată, a noastră, a socialiștilor. Noi nu susținem haosul, minciuna și mafia. Noi susținem în continuare guvernul Chicu”, a reacționat Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?