COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Gazoductul Iași - Ungheni va deveni curînd funcțional

Declarație: Gazoductul Iași - Ungheni va deveni curînd funcțional

În perioada 26 iunie - 2 iulie, liderul PPDA, Andrei Năastase, a fost invitat la București unde a avut o serie foarte importantă de întîlniri cu decidenți ai statului român.

În urma discuțiilor purtate inclusiv cu prim-ministrul României, Ludovic Orban, Năstase a primit asigurări că gazoductul Iași - Ungheni va deveni curînd funcțional.

„Am primit asigurări că gazoductul Iași - Ungheni va deveni curînd funcțional și că România gîndește deja un program de combatare a celui de-al doilea val de infectări cu Covid-19 într-o matrice care să cuprindă ambele maluri ale Prutului. România va investi în continuare în programe comune de dezvoltare a sectoarelor economice vitale pentru economia Republicii Moldova. Se are în vedere dezvoltarea rurală, securitatea energetică, educația, sănătatea, agricultura, mediul de afaceri și comerțul”, a declarat liderul PPDA.

În condițiile în care dinamica politică din Republica Moldova va permite acest lucru, spune Năstase, la Chișinău vor putea sosi experți în diferite domenii, specialiști care „să ne asiste la implementarea corectă a politicilor publice care pot genera rezultate concrete în activitatea de reformă a întregii administrații publice din Republica Moldova”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load