COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: „Au lucrat cu el o lungă perioadă de timp și în cele din urmă a cedat”

Declarație: „Au lucrat cu el o lungă perioadă de timp și în cele din urmă a cedat”

Încrederea cetățenilor nu se schimbă pe bani.

Acest lucru a fost declarat de Nicolae Pascaru, deputat în Parlamentul Moldovei din partea Partidului Socialist, comentînd pentru eNews părăsirea fracțiunii PSRM de către Ștefan Gațcan care în martie curent a fost ales ca deputat în circumscripția uninominală Hîncești, iar acum a părăsit fracțiunea socialiștilor și a aderat la grupul parlamentar Pro Moldova, relatează Noi.md.

„Este clar că au lucrat cu el o lungă perioadă de timp, iar în cele din urmă el a cedat. El venea și spunea că cineva încearcă să-l convingă. Și a acționat ca o adevărată prostituată politică. A trădat alegătorii care au votat pentru Partidul Socialiștilor ", a spus Nicolae Pascaru, amintind că în cadrul alegerilor în Parlament el personal a petrecut mult timp în raionul Hîncești, iar acum este complet dezamăgit.


„Mi-e rușine în fața oamenilor pentru un astfel de trădător. Am convins oamenii să voteze pentru el. Cred că nu ar trebui să fie așa. Aceasta nu mai este politică, încrederea cetățenilor nu se schimbă pe bani. Se dovedește că Declarația Parlamentului privind traseismul politic adoptată recent este doar un act fără valoare. După adoptarea ei au plecat deja două persoane”, a constatat deputatul PSRM cu amărăciune.

Nicolae Pascaru crede că inamicii s-au mobilizat. S-a folosit șantajul, sabotajul și coruperea. El vrea să creadă că aceasta este ultima persoană care s-a lăsat convinsă.

„Nu mi-a inspirat încredere, era cam mediocru. Cred că acest trădător lucrase înainte pentru Plahotniuc. Fundația Edelweiss a oferit bani spitalului său. Sper ca după acest incident conducerea țării va înțelege că această practică ar trebui reprimată. Nu au rămas principii cinstite, ei acționează ca la piață ", a declarat deputatul din partea PSRM.

„Este necesar să se ia măsuri pentru a opri un astfel de haos. Și în ceea ce privește majoritatea parlamentară, pot exista surprize. Jocul nu a fost încă jucat”, a spus Nicolae Pascaru.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load