X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Hotărît! Cînd se va examina moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu

11 noi. 2019,, 16:33   Politică
3630 0

Parlamentul se va convoca mîine în ședință plenară, la ora 10:00, pentru a examina moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

Membrii biroului permanent al Parlamentului, în aceste clipe, sînt în ședință pentru a stabili data și ora ședinței plenare, cînd va fi dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, ce a fost înaintată de Partidul Șocialiștilor, scrie Unimedia.

Amintim că, Maia Sandu a propus astăzi să trimită spre avizare Comisiei de la Veneția modificările la Legea Procuraturii, după ce socialiștii își vor retrage moțiunea de cenzură.

Deputatul socialist Vasile Bolea a spus că fracțiunea PSRM nu acceptă propunerea Maiei Sandu.

Unica ieșire din criza politică, creată de Maia Sandu, este să-și retragă proiectul de asumare de răspundere, în caz contrar, la următoarea ședință a Parlamentului, va fi dezbătută moțiunea de cenzură”, a declarat Vasile Bolea, după ședința fracțiunii PSRM.


Maia Sandu a mai declarat că își va asuma angajamentul public să nu expedieze lista scurtă de candidați către CSP, înainte de a primi avizul Comisiei de la Veneția asupra acestei legi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?