COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Hotărît! Cînd se va examina moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu

Hotărît! Cînd se va examina moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu

Parlamentul se va convoca mîine în ședință plenară, la ora 10:00, pentru a examina moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

Membrii biroului permanent al Parlamentului, în aceste clipe, sînt în ședință pentru a stabili data și ora ședinței plenare, cînd va fi dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, ce a fost înaintată de Partidul Șocialiștilor, scrie Unimedia.

Amintim că, Maia Sandu a propus astăzi să trimită spre avizare Comisiei de la Veneția modificările la Legea Procuraturii, după ce socialiștii își vor retrage moțiunea de cenzură.


Deputatul socialist Vasile Bolea a spus că fracțiunea PSRM nu acceptă propunerea Maiei Sandu.

Unica ieșire din criza politică, creată de Maia Sandu, este să-și retragă proiectul de asumare de răspundere, în caz contrar, la următoarea ședință a Parlamentului, va fi dezbătută moțiunea de cenzură”, a declarat Vasile Bolea, după ședința fracțiunii PSRM.

Maia Sandu a mai declarat că își va asuma angajamentul public să nu expedieze lista scurtă de candidați către CSP, înainte de a primi avizul Comisiei de la Veneția asupra acestei legi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load