Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ce spune Filip despre plecarea lui Plahotniuc

17 iun. 2019,, 15:19   Politică
6900 8

Vicepreședintele Partidului Democrat, Pavel Filip nu cunoaște niciun detaliu despre plecarea din țară a liderului formațiunii, Vlad Plahotniuc.

Pavel Filip i-a îndemnat pe jurnaliști să citească postarea lui Plahotniuc de pe Facebook, unde acesta a vorbit despre decizia de a părăsi teritoriul Republicii Moldova.

„Nu cunosc cînd și cum a plecat Plahotniuc din țară, cum n-am cunoscut niciodată. Cred că are și motivele sale. Ați văzut postarea pe o rețea din socializare. Cred că puteți găsi răspunsuri exhaustive acolo. Nu vă pot spune unde se află. Dumnealui a făcut public tot ce a vrut să facă public, mai mult nu pot să văd spun”, le-a spus Filip jurnaliștilor.

Astăzi, Vlad Plahotniuc a venit cu un prim mesaj după trecerea democraților în opoziție, confirmînd că se află peste hotare. Potrivit lui, Republica Moldova nu este o țară sigură, asta „nu din cauza posibilelor dosare inventate de oponenți, dar din cauza unora care își doresc să o preia cu forța”. Plahotniuc spune că decizia PDM de a se retrage de la guvernare a fost luată încă de marți, 11 iunie.

Cu toate acestea, democratul spune că nu se retrage din politică și va reveni în Republica Moldova imediat ce el și familia sa vor fi în siguranță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?