X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

De ce PDM a votat pentru guvernul Ion Chicu?

25 noi. 2019,, 17:15   Politică
3924 2

Fracțiunea Partidului Democrat a votat în parlament pentru guvernul Ion Chicu propus de Partidul Socialiștilor, întrucît aceasta este o problemă de supraviețuire a lor și ei nu au avut de ales, dar acest lucru nu înseamnă că socialiștii nu vor mai ancheta crimele comise de democrați.

Despre aceasta a declarat deputatul fracțiunii PSRM, Adrian Lebedinschi, în cadrul emisiunii TV „Glavnoe” de la TVC 21.

„În Partidul Democrat, nu-i totul chiar atît de simplu. Ei au înțeles foarte bine că, dacă nu votează acum, vor avea o problemă de supraviețuire, dar nu pentru că ne iubesc atît de mult. Nu au avut de ales. Noi am sperat foarte mult că alianța noastră cu ACUM va dura cel puțin încă șase luni pentru a lansa toate proiectele. Dar ei au renunțat pur și simplu la guvern”, a declarat deputatul PSRM.

„Și democrații au votat pentru guvernul nostru, pe care noi l-am înaintat. Dar acest lucru nu înseamnă că noi nu vom continua să cercetăm, împreună cu procuratura, crimele pe care ei le-au comis. Dacă comisia se va ocupa în mod activ de problemă, cred că în cîteva luni se vor isprăvi. Mereu luam decizii împreună. Eu am făcut parte din comisia de investigare a furtului miliardului și știu cum procedam. Spuneam: sînt probleme aici, nu? Mergem mai departe. Pe cine mai chemăm? Trebuie să existe o înțelegere. Nu văd nimic rău în faptul ca în comisie să vină democrați. Dacă ei cred că acest lucru va afecta pe cineva, să vină în comisie și să se apere”, a spus Adrian Lebedinschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?