Cum își sărbătorește președintele Dodon ziua de naștere

Cum își sărbătorește președintele Dodon ziua de naștere

Igor Dodon își sărbătorește azi ziua de naștere. Președintele țării împlinește 43 de ani, iar cu această ocazie, politicianul a decis ă facă un act de binefacere. Dodon a mers alături Galina Dodon și fii săi în satul Rîșcova, raionul Criuleni, în vizită la o familie cu mulți copii.

„Am mers în vizită la această familie care cresc în condiții grele, 9 copii cu vîrstă între 3 și 19 ani. Casa în care locuiesc este în stare deplorabilă, iar în timpul iernii, toată familia locuiește într-o singură cameră și se încălzesc la o sobă improvizată. În pofida acestor dificultăți, copiii sunt îngrijiți și educați”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele le-a oferit mai multe cadouri, printre care un aragaz, frigider, televizor, lenjerie de pat, haine, ghiozdane cu rechizite școlare, produse alimentare. „Totodată Nicușor, feciorul cel mic al meu, le-a adus din jucăriile sale, feciorul mijlociu, Bogdan, le-a dăruit laptopul sau, iar cel mare, Vlad – o minge de fotbal. De asemenea, am decis ca pînă la sărbătorile de Paște, cu suportul Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, le vom procura o locuință,” a mai menționat Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load