Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cum comentează PDM marșul anunțat de PSRM și blocul ACUM

13 iun. 2019,, 17:28   Politică
5309 7

Vicepreședintele Partidului Democrat (PDM), Vladimir Cebotari, consideră că decizia celor de la PSRM și ACUM de a organiza duminică un marș în centrul capitalei este una iresponsabilă.

„Este o prostie, căci vrei să provoci lumea la confruntări și violențe. Nu face așa ceva cineva care este responsabil. Încă o dată demonstrează cît de iresponsabili sînt unii, îi judecăm în funcție de nivelul la care se află”, a comentat democratul.

Întrebat de reportera TV8 dacă și PDM își va chema oamenii în stradă la manifestații în ziua de duminică, Cebotari a spus: „O să vedem. Doar că noi trebuie să avem grijă de oameni. Noi nu o să luam decizii prostești. Cei care nu se gîndesc la oameni, probabil pot să ia asemenea decizii, dar noi am arătat mereu că știm să luăm decizii mai mature și mai rezonabile”, a zis vicepreședintele PDM.

Astăzi, șeful statului Igor Dodon, împreună cu președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, au anunțat că vor organiza duminică un marș pașnic, pentru susținerea noii guvernări. Peste o oră, într-un briefing de presă, același anunț a fost făcut și de liderii Blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase.

Marșul ar urma să aibă loc duminică, la ora 11:00, în fața Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?