X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cum comentează Chicu moțiunea împotriva ministrului Economiei

2 mar. 2020,, 11:55   Politică
2850 1

Premierul Ion Chicu declară că este foarte mulțumit de activitatea ministrului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, împotriva căruia deputații din Blocul ACUM au înaintat o moțiune simplă.

Șeful Guvernului s-a arătat convins că ministrul va avea ce să le spună deputaților, dacă se va decide ca acesta să meargă în Parlament.

”Dacă domnul ministru merge în Parlament, va avea argumente și va avea ce să le prezinte legislatorilor și țării despre activitatea sa. sînt absolut satisfăcut de activitatea dumnealui”, a spus premierul.

Chicu susține că este dreptul deputaților de a înainta moțiuni, dar ele trebuie să fie bazate pe argumente solide.

”PAS, PPDA și alți deputați din Parlament pot să înainteze moțiuni simple sau de cenzură pe bandă rulantă. Aceasta este o activitate politică. Îi înțeleg. Dacă au argumente, în Parlament se va decide dacă vine sau nu ministrul Economiei”, a declarat Chicu.


Potrivit deputaților PSRM, Blocul ACUM a înaintat moțiunea simplă asupra activității ministrului Economiei și Infrastructurii, deoarece opoziția este deranjată de faptul că actuala guvernare face drumurile bune pentru toți, în timp ce Guvernul Sandu a stopat repararea drumurilor. Fracțiunea PSRM a amintit că, după o pauză de cîțiva ani, vor fi reparate sute de kilometri de drumuri naționale și locale, inclusiv o porțiune din centura Capitalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?