COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum au fost votaţi cei nouă candidaţi la şefia CNA

Cum au fost votaţi cei nouă candidaţi la şefia CNA

Președintele Comisiei juridice numiri și imunități, Sergiu Litvinenco, a făcut public punctajul oferit de fiecare membru al Comisie celor nouă candidați la funcția de director al Centrului Național Anticorupție.

Cele mai multe puncte - 312 - le-a obținut Ruslan Flocea, care a devenit și cîștigătorul concursului.

Flocea a luat cel mai mare punctaj oferit de membrii comisiei. Remarcăm că deputații socialiști i-au oferit acestuia punctajul maxim de 36 de puncte, decalajul este vizibil în raport cu ceilalți candidați, cărora le-au oferit între 1 și 17 puncte. Deputata Ala Dolința a fost cea mai „severă” cu contracandidații lui Flocea - le-a dat între unul și patru puncte, pe cînd lui Flocea - 36.


Cele mai multe puncte oferite de Sergiu Litvinenco au fost pentru Vitalie Verebceanu. Tot Verebceanu a primit și 36 de puncte de la Dinu Plîngău.

Cristina Țărnă, care s-a situat pe locul doi a primit cele mai multe puncte de la Sergiu Litvinenco, democratul Sergiu Sîrbu, Ion Groza și Dinu Plîngău. Țărnă a acumulat 173 de puncte și s-a situat pe locul doi.

Amitim că la 29 iulie curent, Ruslan Flocea a devenit cîștigătorul concursului pentru șefia CNA, organizat de Parlament. Flocea a deținut funcția de secretar general la Președinției Republicii Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load