COVID-19 în MOLDOVA

Cum Andrian Candu vrea să iasă basma curată

Cum Andrian Candu vrea să iasă basma curată

„Cine este Andrian Candu, ca să luăm în serios ceea ce spune acest personaj?”. Așa a comentat prim-ministrul Ion Chicu declarația președintelui Partidului Pro Moldova, potrivit căruia în acest an Republica Moldova va avea alt președinte, dar și alt Guvern.

„Cine este Andrian Candu, ca să luăm în serios ceea ce spune acest personaj? Dumnealui este o persoană care luptă pentru libertate acum. Bineînțeles, orice declarație a lui poate cumva influența așteptările cuiva, dar haideți să fim serioși, persoana respectivă nu are nicio șansă politică mai departe. El încearcă, prin prestația actuală, să-și salveze piele. A fost implicat în furtul miliardului în 2014. Investigațiile merg, el cunoaște despre aceasta și încearcă să se salveze”, a declarat Ion Chicu în cadrul unui interviu pentru AGORA.

Menționăm că Andrian Candu a negat, anterior, acuzațiile de implicare în devalizarea sistemului bancar.


Amintim că, după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu a fost respinsă, liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a spus că „lupta abia începe”, menționînd că „în acest an, Republica Moldova va avea un alt președinte, dar și un alt Guvern”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load