X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Cum a comentat Filip zvonul că și-ar fi dorit excluderea din partid a lui Nichiforciuc

7 mai. 2020,, 07:50   Politică
2756 0

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, nu a vrut să recunoască dacă a încercat sau nu să-l excludă pe deputatul Eugen Nichiforciuc din fracțiunea democraților la ședința de luni. Totodată, la un moment dat, liderul democraților a spus că nu poate spune că acesta este un fals.

„Nu pot spune că e fals. Nu o să afirm și nu o să infirm. Am avut discuțiile noastre interne, discuții complicate, apropo. Nu s-a ajuns la punerea la vot a excluderii unuia sau altuia din partid. De aceea, am găsit și de data aceasta un numitor comun”, a declarat Pavel Filip la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Amintim că luni, după ședința fracțiunii PDM, președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a declarat la TV8 că planul lui Filip a fost de a-l exclude pe deputatul Eugen Nichiforciuc din fracțiune, însă pentru aceasta au votat doar opt democrați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?