X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cu ce politicieni a vorbit Filat după ce a fost eliberat din închisoare

30 ian. 2020,, 10:31   Politică
6637 1

Vlad Filat spune că după ce la data de 3 decembrie 2019 a fost eliberat condiționat înainte de termen din Penitenciarul nr.13, a avut o discuție cu președintele fracțiunii PD în Parlament, Dumitru Diacov, alături de care a început cariera sa politică, încă la sfîrșitul anilor 90.

Întrebat dacă vreun politician a încercat să ia legătura cu el, fostul premier a declarat că mulți actori de pe „scena politică moldovenească se autointitulează politicieni”, dar în sensul plin al cuvîntului se regăsește Dumitru Diacov.

„Eu nu știu la cine vă referiți cînd spuneți politician, la noi foarte mulți se autointitulează. Persoana cu care am vorbit și care pot să spun că este politician este domnul Dumitru Diacov. Am discutat mai multe lucruri. Împreună cu domnul Diacov am fost împreună încă de la fondarea PD, atunci fiind Mișcarea social-politică Pentru o Moldovă Democratică și Prosperă. Ne leagă prea multe lucruri. Divergențele pe care le-am avut de ordin politic niciodată nu au afectat relațiile noastre personale”, a declarat Vlad Filat, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.

Pe 29 ianuarie, Magistrații Curții de Apel Chișinău au respins recursurile depuse de Penitenciarului nr.13 și de Administrația Națională a Penitenciarelor, prin care s-a cerut suspendarea hotărîrii de eliberare condiționată a lui Vlad Filat. Astfel, fostul premier rămîne la libertate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?